Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
הפועל בני ברק reel madreed
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swissa. Laban raakt geblesseerd tijdens het duel. Ofir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elemelech is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarsur. Sarsur krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nachtailer met een snelle inworp. Klungelig pakt Laban de bal. Apfeldorf met een sublieme pass. Sarsur rent richting de bal. Sarsur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nachtailer geeft de bal voor. Halevi met een sublieme pass. Laban kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alterman de bal onder controle te krijgen. Nachtailer geeft de bal voor. Halevi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gutman rent richting de bal. Alterman onderschept slim de pass. Alterman passt de bal zonder na te denken. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pitusi speelt de bal door. Klungelig pakt Mashraki de bal. Laban rent richting de bal. Mashraki onderschept slim de pass. Mashraki haalt uit met een fantastische trap. Shemtov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Alterman met een sublieme pass. Ben bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben passt de bal zonder na te denken. Swissa is nu in balbezit. Swissa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: הפועל בני ברק 52%, reel madreed 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
הפועל בני ברק - reel madreed 0:0

54e minuut.
Daar is Alterman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alterman geeft de bal voor. Vakrat heeft problemen om de bal te vangen. Swissa onderschept slim de pass. Swissa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Shemtov speelt de bal door. Sandor is nu in balbezit. Sandor passt de bal zonder na te denken. Ben bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Alterman is nu in balbezit. Alterman geeft een hoge lob. Fadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki onderschept slim de pass. Mashraki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
הפועל בני ברק - reel madreed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: הפועל בני ברק 61%, reel madreed 39%.
הפועל בני ברק - reel madreed 0:1