Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reel madreed הפועל בני ברק
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ben is nu in balbezit. Ben geeft een lange en hoge pass. Fadida heeft problemen om de bal te vangen. Swissa rent richting de bal. Swissa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ben met een sublieme pass. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa passt de bal in één keer door. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Ben de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben met een snelle inworp. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reel madreed 39%, הפועל בני ברק 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reel madreed - הפועל בני ברק 0:0

52e minuut.
Tafta rent richting de bal. Tafta speelt de bal door. Sarsur rent richting de bal. Sarsur draait met de bal, schiet en ... Halevi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reel madreed - הפועל בני ברק 0:1

58e minuut.
Ofir geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shirzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben rent richting de bal. Ben geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shemtov probeert naar een medespeler te passen. Sandor met een sublieme pass. Swissa probeert naar een medespeler te passen. Mashraki heeft problemen om de bal te vangen. Mashraki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
reel madreed - הפועל בני ברק 1:1

75e minuut.
Shalu is nu in balbezit. Halika rent richting de bal. Shalu maakt een afschuwelijke overtreding. Shalu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reel madreed 40%, הפועל בני ברק 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reel madreed - הפועל בני ברק 1:1