Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HMJE RFAEL
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.4
tragic Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Aouat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pralija onderschept slim de pass. Pralija met een sublieme pass. Bitau rent richting de bal. Bitau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bitau kopt de bal weg. Altman bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkolin probeert naar een medespeler te passen. Amir is nu in balbezit. Amir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HMJE - RFAEL 1:0

44e minuut.
Sahadrof rent richting de bal. Sahadrof geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luzon de bal. Amir is nu in balbezit. Amir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMJE 49%, RFAEL 51%.
HMJE - RFAEL 1:0

48e minuut.
Sahadrof geeft de bal voor. Altman kopt de bal weg. Barkolin is nu in balbezit. Amir onderschept slim de pass. Amir schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HMJE - RFAEL 2:0

51e minuut.
Driks met een sublieme pass. Sarsor rent richting de bal. Sarsor met een sublieme pass. Pralija bereikt de bal nog maar net als eerste. Pralija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Unger met een harde bal richting middenveld. Deree kopt de bal weg. Klungelig pakt Bar Levi de bal. Pralija bereikt de bal nog maar net als eerste. Pralija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dagan controleert de bal met de borst. Sarsor rent richting de bal. Dagan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dagan krijgt een gele kaart. Sarsor roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sarsor kan niet meer verder spelen. Halayla komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Deree rent richting de bal. Robin onderschept slim de pass. Robin speelt de bal door. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMJE 54%, RFAEL 46%.
HMJE - RFAEL 2:0