Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFGBD eyali
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


22e minuut.
Nachayssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachayssi speelt de bal door. Alterman is nu in balbezit. Alterman haalt uit met een fantastische trap. Tzimet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - eyali 0:1

35e minuut.
Alterman kopt de bal weg. Madosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Danan verovert de bal door een tackle van achteren. Nachayssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachayssi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - eyali 0:2

41e minuut.
Cahlon met een snelle inworp. Damari is nu in balbezit. Damari geeft een hoge lob. Vilian bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Abuksis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baracat met de inworp. Nachayssi is nu in balbezit. Nachayssi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 56%, eyali 44%.
DFGBD - eyali 0:2

49e minuut.
Almoshnino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bechar komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Louzon de bal. Louzon geeft de bal voor. Daar is Laben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alterman is nu in balbezit. Alterman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 53%, eyali 47%.
DFGBD - eyali 0:2