Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HMJE DFGBD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 17.3
tragic Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vilner onderschept slim de pass. Kapeta begaat een overtreding. Vilner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amir maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tzimet trapt de bal weg van het doel. Vilner kopt de bal weg. Klungelig pakt Abuksis de bal. Amir rent richting de bal. Amir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Altman speelt de bal door. Robin rent richting de bal. Vilian rent richting de bal. Robin verovert de bal door een tackle van achteren. Robin schiet op doel. Tzimet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vilner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi onderschept slim de pass. Ratzabi speelt de bal door. Salama rent richting de bal. Salama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Madosh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vilian de bal. Robin met een sublieme pass. Amir rent richting de bal. Amir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vilian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapeta is nu in balbezit. Kapeta geeft een hoge lob. Salama is nu in balbezit. Salama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sarid kopt de bal weg. Elihav bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HMJE - DFGBD 0:1

37e minuut.
Daar is Robin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madosh rent richting de bal. Robin verovert de bal door een tackle van achteren. Robin draait met de bal, schiet en ... Tzimet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HMJE - DFGBD 1:1

42e minuut.
Tzimet probeert naar een medespeler te passen. Ratzabi kopt de bal weg. Robin is nu in balbezit. Amir rent richting de bal. Amir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMJE 45%, DFGBD 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HMJE - DFGBD 1:1

50e minuut.
Salama onderschept slim de pass. Salama geeft de bal voor. Sarid is nu in balbezit. Dagan verovert de bal door een tackle van achteren. Dagan speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Robin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahadrof speelt de bal door. Altman rent richting de bal. Altman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Madosh is nu in balbezit. Elihav verovert de bal door een tackle van achteren. Robin speelt de bal door. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir haalt uit met een fantastische trap. Tzimet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMJE 43%, DFGBD 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HMJE - DFGBD 1:1