Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFAEL eyali
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Deree onderschept slim de pass. Nachayssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachayssi speelt de bal door. Alterman rent richting de bal. Alterman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Alterman is nu in balbezit. Nachayssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alterman rent richting de bal. Nachayssi rent richting de bal. Nachayssi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Almadon onderschept slim de pass. Danan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danan passt de bal in één keer door. Nachayssi rent richting de bal. Nachayssi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Halayla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pralija de bal. Pralija met een sublieme pass. Bitau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mosinzon trapt de bal weg van het doel. Deree kopt de bal weg. Almoshnino is nu in balbezit. Itzhakob rent richting de bal. Itzhakob draait met de bal, schiet en ... Mosinzon bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Almoshnino passt de bal zonder na te denken. Alterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkolin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barkolin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Alterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alterman passt de bal in één keer door. Daar is Deree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachayssi rent richting de bal. Nachayssi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Itzhakob verovert de bal door een tackle van achteren. Itzhakob geeft een hoge lob. Koperli is nu in balbezit. Pralija onderschept slim de pass. Pralija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFAEL - eyali 1:0

41e minuut.
Halayla geeft een hoge lob. Daar is Almoshnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitau rent richting de bal. Bitau schiet op doel. Mosinzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFAEL - eyali 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFAEL 55%, eyali 45%.
RFAEL - eyali 2:0

48e minuut.
Alterman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ganon komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Laben met de inworp. Koperli rent richting de bal. Pralija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koperli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koperli kan niet meer verder spelen. Attar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Deree onderschept slim de pass. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachayssi is nu in balbezit. Ganon is nu in balbezit. Ganon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Driks met een snelle inworp. Barkolin geeft een hoge lob. Bitau heeft problemen om de bal te vangen. Bitau schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFAEL 44%, eyali 56%.
RFAEL - eyali 2:0