Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1200 DFGBD
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rot bereikt de bal nog maar net als eerste. Damari verovert de bal door een tackle van achteren. Damari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salama de bal. Salama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tzimet trapt de bal weg van het doel. Elimelec rent richting de bal. Elimelec met een sublieme pass. Rot rent richting de bal. Rot geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilian heeft problemen om de bal te vangen. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1200 - DFGBD 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Dahan de bal. Vilian verovert de bal door een tackle van achteren. Hirshovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilian onderschept slim de pass. Vilian geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Cahlon speelt de bal door. Damari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayzenberg begaat een overtreding. Ayzenberg krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Elimelec geeft een hoge lob. Vilian is nu in balbezit. Hirshovitz verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sarid verovert de bal door een tackle van achteren. devero onderschept slim de pass. devero probeert naar een medespeler te passen. Madosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Madosh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sarid rent richting de bal. devero speelt de bal door. Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rehuven de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Daar is Melamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melamed geeft een hoge lob. Cahlon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brocks is nu in balbezit. Brocks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1200 60%, DFGBD 40%.
1200 - DFGBD 1:0

46e minuut.
Salama heeft problemen om de bal te vangen. Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi passt de bal met de wreef. Rot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Vilian probeert naar een medespeler te passen. Melamed probeert de bal aan de voet te houden. Salama is nu in balbezit. Salama haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menashe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1200 - DFGBD 1:1

64e minuut.
Kapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks onderschept slim de pass. Brocks passt de bal zonder na te denken. Dahan rent richting de bal. Dahan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Brocks rent richting de bal. Melamed is nu in balbezit. Brocks is nu in balbezit. Melamed is nu in balbezit. Melamed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Elimelec speelt de bal door. Melamed is nu in balbezit. Melamed met een sublieme pass. Klungelig pakt Brocks de bal. Brocks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1200 - DFGBD 2:1

83e minuut.
devero probeert naar een medespeler te passen. Elimelec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madosh. Madosh krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Elimelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Madosh onderschept slim de pass. Madosh speelt de bal door. Salama rent richting de bal. Salama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Menashe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1200 40%, DFGBD 60%.
1200 - DFGBD 2:1