Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFGBD 1200
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vilian kopt de bal weg. Daar is Ratzabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blastra rent richting de bal. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - 1200 1:0

11e minuut.
Salama speelt de bal door. Blastra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratzabi. Ratzabi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Melamed heeft problemen om de bal te vangen. Brocks rent richting de bal. Brocks passt de bal met de wreef. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Damari kan de bal niet met de borst controleren. Elimelec is nu in balbezit. Elimelec geeft een hoge lob. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Elimelec is nu in balbezit. Madosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Elimelec maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Elimelec naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Damari kopt de bal weg. Klungelig pakt Ratzabi de bal. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzabi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - 1200 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 58%, 1200 42%.
DFGBD - 1200 2:0

52e minuut.
Rot rent richting de bal. Rot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Louzon de bal. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - 1200 2:1

77e minuut.
Hirshovitz geeft een lange en hoge pass. Ratzabi kan de bal niet met de borst controleren. Hirshovitz rent richting de bal. Sarid onderschept slim de pass. Sarid speelt de bal door. Menashe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Ayzenberg geeft de bal voor. Sarid rent richting de bal. Sarid passt de bal met de wreef. Salama is nu in balbezit. Salama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hirshovitz geeft een hoge lob. Inworp. Sarid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hirshovitz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azarya komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 39%, 1200 61%.
DFGBD - 1200 2:1