Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eyali THE_DEVIL78
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Almoshnino geeft de bal voor. Inworp. Shivhon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Maya de bal. Maya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Geva bereikt de bal nog maar net als eerste. Smadga verovert de bal door een tackle van achteren. Smadga geeft een hoge lob. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Klin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Halwany komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Degani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degani geeft een hoge lob. Daar is Perets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halwany bereikt de bal nog maar net als eerste. Halwany draait met de bal, schiet en ... Mosinzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
eyali - THE_DEVIL78 0:1

34e minuut.
Degani probeert naar een medespeler te passen. Kalfa rent richting de bal. Kalfa passt de bal zonder na te denken. Maya is nu in balbezit. Maya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nachayssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfa verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfa met een sublieme pass. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shivhon geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kalfa kopt de bal weg. Halwany probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Halwany is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shivhon zal de hoekschop nemen. Degani bereikt de bal nog maar net als eerste. Halwany bereikt de bal nog maar net als eerste. Halwany draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Degani passt de bal zonder na te denken. Maya speelt de bal door. Luz is nu in balbezit. Halwany is nu in balbezit. Halwany haalt uit met een fantastische trap. Mosinzon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
eyali - THE_DEVIL78 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eyali 67%, THE_DEVIL78 33%.
eyali - THE_DEVIL78 0:2

48e minuut.
Maya rent richting de bal. Maya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shivhon de bal. Halwany bereikt de bal nog maar net als eerste. Halwany schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Koperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Smadga onderschept slim de pass. Smadga passt de bal met de wreef. Maya rent richting de bal. Maya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Cohen de bal. Nachayssi verovert de bal door een tackle van achteren. Alterman is nu in balbezit. Nachayssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachayssi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Frish geeft de bal voor. Shivhon rent richting de bal. Shivhon passt de bal zonder na te denken. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya schiet op doel. Mosinzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Halwany is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
eyali - THE_DEVIL78 0:3

73e minuut.
Smadga rent richting de bal. Smadga geeft een hoge lob. Kalfa rent richting de bal. Maya is nu in balbezit. Maya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laben met een snelle inworp. Daar is Nachayssi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachayssi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eyali 62%, THE_DEVIL78 38%.
eyali - THE_DEVIL78 0:3