Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFGBD הפועל בני ברק
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Nachtailer kopt de bal weg. Klungelig pakt Madosh de bal. Ratzabi speelt de bal door. Salama rent richting de bal. Salama haalt uit met een fantastische trap. Shemtov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Apfeldorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi passt de bal zonder na te denken. Salama rent richting de bal. Salama haalt uit met een fantastische trap. Shemtov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Shemtov met een harde bal richting middenveld. Gutman probeert naar een medespeler te passen. Abuksis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsur verovert de bal door een tackle van achteren. Sarsur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - הפועל בני ברק 0:1

33e minuut.
Daar is Ratzabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laban verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzabi draait met de bal, schiet en ... Salama krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DFGBD - הפועל בני ברק 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 49%, הפועל בני ברק 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DFGBD - הפועל בני ברק 1:1

76e minuut.
Apfeldorf heeft problemen om de bal te vangen. Apfeldorf probeert naar een medespeler te passen. Sarsur rent richting de bal. Gutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - הפועל בני ברק 1:2

80e minuut.
Laban verovert de bal door een tackle van achteren. Laban speelt de bal door. Cahlon rent richting de bal. Gutman verovert de bal door een tackle van achteren. Gutman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gutman is nu in balbezit. Gutman passt de bal zonder na te denken. Abuksis heeft problemen om de bal te vangen. Sarsur is nu in balbezit. Sarsur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Laban geeft een lange en hoge pass. Vakrat kopt de bal weg. Ratzabi kan de bal niet met de borst controleren. Salama rent richting de bal. Salama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 64%, הפועל בני ברק 36%.
DFGBD - הפועל בני ברק 1:2