Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
הפועל בני ברק DFGBD
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Vilian rent richting de bal. Vilian geeft de bal voor. Salama is nu in balbezit. Salama schiet op doel. Shemtov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
הפועל בני ברק - DFGBD 0:1

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fadida met een harde bal richting middenveld. Madosh heeft problemen om de bal te vangen. Gutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tzimet met een harde bal richting middenveld. Apfeldorf kopt de bal weg. Kapeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarsur rent richting de bal. Sarsur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ratzabi passt de bal met de wreef. Salama is nu in balbezit. Fadida legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratzabi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
הפועל בני ברק - DFGBD 0:2

45e minuut.
Zagay rent richting de bal. Sarid verovert de bal door een tackle van achteren. Sarid geeft een hoge lob. Salama rent richting de bal. Salama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: הפועל בני ברק 54%, DFGBD 46%.
הפועל בני ברק - DFGBD 0:2

64e minuut.
Gutman speelt de bal door. Vakrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakrat geeft de bal voor. Klungelig pakt Sarsur de bal. Sarsur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cahlon is nu in balbezit. Ofir onderschept slim de pass. Ofir geeft een lange en hoge pass. Pitusi rent richting de bal. Pitusi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi passt de bal in één keer door. Damari is nu in balbezit. Damari geeft de bal voor. Ratzabi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: הפועל בני ברק 39%, DFGBD 61%.
הפועל בני ברק - DFGBD 0:2