Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reel madreed eyali
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Zvieli rent richting de bal. Koperli begaat een overtreding. Zvieli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alterman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mashraki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Halika de bal. Geva is nu in balbezit. Geva passt de bal met de wreef. Alterman rent richting de bal. Alterman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Almoshnino geeft de bal voor. Mashraki is nu in balbezit. Koperli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mashraki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagay komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Zagay heeft problemen om de bal te vangen. Mashraki is nu in balbezit. Koperli begaat een overtreding. Koperli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reel madreed 47%, eyali 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reel madreed - eyali 0:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosinzon trapt de bal weg van het doel. Sandor kopt de bal weg. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Halika geeft een hoge lob. Luz kopt de bal weg. Zagay heeft problemen om de bal te vangen. Mashraki rent richting de bal. Mashraki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Almoshnino passt de bal zonder na te denken. Alterman is nu in balbezit. Alterman met een sublieme pass. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mosinzon niet meer kan verder spelen. Zwitty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reel madreed 52%, eyali 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reel madreed - eyali 0:0