Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREEN DRAGONS dudu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Zaken passt de bal zonder na te denken. Apfeldorf rent richting de bal. Apfeldorf passt de bal in één keer door. Malca is nu in balbezit. Malca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hatuka geeft de bal voor. Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv begaat een overtreding. Yaniv krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Gabarin de bal. Ben Yousef probeert naar een medespeler te passen. Tzarfati is nu in balbezit. Tzarfati haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Apfeldorf de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hamod rent richting de bal. Abuhatzera geeft een hoge lob. Matiko kopt de bal weg. Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzarfati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zaken rent richting de bal. Ofir verovert de bal door een tackle van achteren. Ofir speelt de bal door. Hamod bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Doeltrap. Hayoun trapt de bal weg van het doel. Tzarfati kopt de bal weg. Hamod kan de bal niet met de borst controleren. Hamod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN DRAGONS 40%, dudu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GREEN DRAGONS - dudu 0:0

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Abuhatzera de bal onder controle te krijgen. Zachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko geeft de bal voor. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apfeldorf. Hatuka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hamod de bal. Hamod draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zaken rent richting de bal. Yahalomi rent richting de bal. Malca onderschept slim de pass. Malca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN DRAGONS - dudu 0:1

75e minuut.
Klungelig pakt Tzarfati de bal. Apfeldorf rent richting de bal. Tzarfati maakt een afschuwelijke overtreding. Tzarfati is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN DRAGONS 42%, dudu 58%.
GREEN DRAGONS - dudu 0:1