Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dudu GREEN DRAGONS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Gabarin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benayoun met de inworp. Tzarfati rent richting de bal. Tzarfati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Abuhatzera geeft een lange en hoge pass. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkobi met een sublieme pass. Malca rent richting de bal. Malca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dudu - GREEN DRAGONS 1:0

21e minuut.
Abuhatzera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haimovich komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Doeltrap. Hayoun trapt de bal weg. Elkobi kopt de bal weg. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Elkobi is nu in balbezit. Zilber rent richting de bal. Zilber geeft de bal voor. Malca rent richting de bal. Malca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dudu 59%, GREEN DRAGONS 41%.
dudu - GREEN DRAGONS 1:0

48e minuut.
Zaken is nu in balbezit. Zaken passt de bal met de wreef. Malca is nu in balbezit. Malca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Matiko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Matiko trapt de bal weg. Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun probeert naar een medespeler te passen. Hamod rent richting de bal. Hamod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod met een sublieme pass. Tzarfati is nu in balbezit. Hamod rent richting de bal. Hamod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Apfeldorf onderschept slim de pass. Haimovich rent richting de bal. Haimovich speelt de bal door. Malca heeft problemen om de bal te vangen. Malca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yaniv rent richting de bal. Yaniv geeft de bal voor. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca draait met de bal, schiet en ... Hayoun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dudu - GREEN DRAGONS 2:0

76e minuut.
Kopel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ofir met de inworp. Benayoun rent richting de bal. Benayoun geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Haimovich speelt de bal door. Zaken rent richting de bal. Zaken passt de bal zonder na te denken. Malca rent richting de bal. Malca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Hayoun trapt de bal weg van het doel. Hamod kopt de bal weg. Tzarfati rent richting de bal. Tzarfati haalt uit met een fantastische trap. Haleli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dudu 59%, GREEN DRAGONS 41%.
dudu - GREEN DRAGONS 2:0