Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
كمكوممون קבוצת החלומות
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


45e minuut.
Goren geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Skaat de bal onder controle te krijgen. Petlac rent richting de bal. Petlac schiet op doel. Zarko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
كمكوممون - קבוצת החלומות 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: كمكوممون 66%, קבוצת החלומות 34%.
كمكوممون - קבוצת החלומות 0:1

47e minuut.
Rubin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vider met de inworp. Goren rent richting de bal. Goren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorshero onderschept slim de pass. Skorshero met een sublieme pass. Goren rent richting de bal. Goren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yahalomi rent richting de bal. Yahalomi geeft een lange en hoge pass. Daar is Elkayam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahalomi is nu in balbezit. Yahalomi haalt uit met een fantastische trap. Tapra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kol passt de bal zonder na te denken. Skaat controleert de bal met de borst. Skaat passt de bal in één keer door. Petlac is nu in balbezit. Petlac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Skorshero passt de bal met de wreef. Ayzenberg is nu in balbezit. Ayzenberg met een sublieme pass. Goren bereikt de bal nog maar net als eerste. Goren haalt uit met een fantastische trap. Zarko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayzenberg passt de bal in één keer door. Petlac is nu in balbezit. Goren bereikt de bal nog maar net als eerste. Goren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: كمكوممون 49%, קבוצת החלומות 51%.
كمكوممون - קבוצת החלומות 0:1