Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Stella Maris mor alfassi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Doeltrap. Oved trapt de bal weg van het doel. Sasson kopt de bal weg. Tzuriel kan de bal niet met de borst controleren. Tzuriel schiet op doel. Tzofin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Volman is nu in balbezit. Amar verovert de bal door een tackle van achteren. Amar passt de bal in één keer door. Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Oved geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hamod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volman rent richting de bal. Volman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Edree bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasson rent richting de bal. Sasson geeft een lange en hoge pass. Volman is nu in balbezit. Volman haalt uit met een fantastische trap. Tzofin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Refuaa passt de bal met de wreef. Amar is nu in balbezit. Tzuriel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tzuriel krijgt een gele kaart. Amar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Amar kan niet meer verder spelen. Kofman komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Rand passt de bal zonder na te denken. Hamod geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Oved de bal onder controle te krijgen. Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Stella Maris - mor alfassi 0:1

38e minuut.
Edree is nu in balbezit. Edree probeert naar een medespeler te passen. Skorshero rent richting de bal. Rahamin onderschept slim de pass. Rahamin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Stella Maris 59%, mor alfassi 41%.
Maccabi Stella Maris - mor alfassi 0:1

68e minuut.
Alkayam onderschept slim de pass. Vaaknin rent richting de bal. Vaaknin geeft een hoge lob. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Doeltrap. Tzofin trapt de bal weg. Rand kopt de bal weg. Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Stella Maris 48%, mor alfassi 52%.
Maccabi Stella Maris - mor alfassi 0:1