Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mor alfassi Maccabi Stella Maris
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Edree verovert de bal door een tackle van achteren. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Skorshero probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jilonka geeft een lange en hoge pass. Sasson kopt de bal weg. Daar is Ben Shimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volman onderschept slim de pass. Volman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ben Shimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Shimon geeft de bal voor. Alkayam is nu in balbezit. Rahamin is nu in balbezit. Rahamin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mymon is nu in balbezit. Mymon geeft een hoge lob. Oved heeft problemen om de bal te vangen. Asulin rent richting de bal. Asulin schiet op doel. Tzofin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asulin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mor alfassi - Maccabi Stella Maris 1:0

43e minuut.
Sasy probeert naar een medespeler te passen. Sasson rent richting de bal. Ben Shimon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Shimon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mor alfassi 45%, Maccabi Stella Maris 55%.
mor alfassi - Maccabi Stella Maris 1:0

53e minuut.
Rand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ben Shimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Shimon geeft een hoge lob. Rahamin rent richting de bal. Rahamin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mor alfassi - Maccabi Stella Maris 1:1

59e minuut.
Bercovich geeft een lange en hoge pass. Rand heeft problemen om de bal te vangen. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin draait met de bal, schiet en ... Sabag probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mor alfassi - Maccabi Stella Maris 1:2

66e minuut.
Klungelig pakt Oved de bal. Hamod is nu in balbezit. Hamod geeft de bal voor. Klungelig pakt Jilonka de bal. Tzofin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mor alfassi - Maccabi Stella Maris 2:2

77e minuut.
Rand rent richting de bal. Edree onderschept slim de pass. Edree met een sublieme pass. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mor alfassi 63%, Maccabi Stella Maris 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mor alfassi - Maccabi Stella Maris 2:2