Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Stella Maris Chelsra.FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Jilonka passt de bal zonder na te denken. Alkayam rent richting de bal. Rahamin rent richting de bal. Alkayam heeft problemen om de bal te vangen. Alkayam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Harazi is nu in balbezit. Amar verovert de bal door een tackle van achteren. Amar probeert naar een medespeler te passen. Heideman is nu in balbezit. Heideman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vaakinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaakinan raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaakinan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Jilonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heideman is nu in balbezit. Heideman schiet op doel. Tzofin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salem probeert de bal aan de voet te houden. Hayoun is nu in balbezit. Salem begaat een overtreding. Salem krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Edree kopt de bal weg. Rahamin rent richting de bal. Eliaho is nu in balbezit. Rahamin verovert de bal door een tackle van achteren. Rahamin haalt uit met een fantastische trap. Halevi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Amar probeert de bal met de borst te controleren. Shitrit onderschept slim de pass. Shitrit met een sublieme pass. Heideman is nu in balbezit. Heideman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alkayam rent richting de bal. Alkayam geeft de bal voor. Eliaho onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hayoun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Stella Maris 57%, Chelsra.FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maccabi Stella Maris - Chelsra.FC 0:0

52e minuut.
Shitrit passt de bal met de wreef. Harazi rent richting de bal. Harazi speelt de bal door. Heideman bereikt de bal nog maar net als eerste. Heideman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Tzofin trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ben Shimon de bal. Shitrit rent richting de bal. Shitrit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Shitrit rent richting de bal. Edree verovert de bal door een tackle van achteren. Edree passt de bal in één keer door. Alkayam rent richting de bal. Alkayam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Eliaho rent richting de bal. Rahamin verovert de bal door een tackle van achteren. Rahamin met een sublieme pass. Heideman bereikt de bal nog maar net als eerste. Heideman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tzofin speelt de bal door. Edree bereikt de bal nog maar net als eerste. Edree geeft de bal voor. Rahamin is nu in balbezit. Rahamin haalt uit met een fantastische trap. Halevi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Stella Maris - Chelsra.FC 1:0

70e minuut.
Sasy rent richting de bal. Sasy passt de bal zonder na te denken. Offek is nu in balbezit. Rahamin verovert de bal door een tackle van achteren. Rahamin schiet op doel. Paal! Daar is Ifrach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Stella Maris - Chelsra.FC 2:0

74e minuut.
Inworp. Amar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edree geeft een lange en hoge pass. Bercovich is nu in balbezit. Bercovich schiet op doel. Halevi bokst de bal weg. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin schiet op doel. Halevi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Stella Maris - Chelsra.FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Stella Maris 52%, Chelsra.FC 48%.
Maccabi Stella Maris - Chelsra.FC 3:0