Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dudu קבוצת החלומות
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Abuhatzera passt de bal met de wreef. Malca rent richting de bal. Janach rent richting de bal. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Tapra met een harde bal richting middenveld. Abuhatzera kopt de bal weg. Elkayam probeert de bal met de borst te controleren. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Apfeldorf met een sublieme pass. Edrei rent richting de bal. Edrei geeft de bal voor. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca haalt uit met een fantastische trap. Tapra bokst de bal weg.

33e minuut.
Elkayam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Barkaee met een sublieme pass. Ayzenberg is nu in balbezit. Ayzenberg met een sublieme pass. Petlac rent richting de bal. Petlac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Haleli met een harde bal richting middenveld. Malca controleert de bal met de borst. Malca speelt de bal door. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken haalt uit met een fantastische trap. Tapra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken passt de bal zonder na te denken. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca haalt uit met een fantastische trap. Tapra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dudu - קבוצת החלומות 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dudu 42%, קבוצת החלומות 58%.
dudu - קבוצת החלומות 1:0

49e minuut.
Goren rent richting de bal. Abuhatzera verovert de bal door een tackle van achteren. Abuhatzera passt de bal in één keer door. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alfasi passt de bal zonder na te denken. Edrei is nu in balbezit. Edrei geeft de bal voor. Malca is nu in balbezit. Malca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tapra trapt de bal weg van het doel. Abuhatzera rent richting de bal. Abuhatzera geeft een lange en hoge pass. Malca is nu in balbezit. Malca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kopel geeft een hoge lob. Inworp. Vider met de inworp. Goren rent richting de bal. Goren geeft een lange en hoge pass. Haleli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Doeltrap. Tapra met een harde bal richting middenveld. Petlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Goren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuhatzera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dudu - קבוצת החלומות 1:1

85e minuut.
Shavit onderschept slim de pass. Shavit passt de bal zonder na te denken. Abuhatzera is nu in balbezit. Goren onderschept slim de pass. Goren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dudu - קבוצת החלומות 1:2

87e minuut.
Zaken rent richting de bal. Zaken probeert naar een medespeler te passen. Goren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken verovert de bal door een tackle van achteren. Zaken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dudu 52%, קבוצת החלומות 48%.
dudu - קבוצת החלומות 1:2