Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
קבוצת החלומות dudu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Skorshero speelt de bal door. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac verovert de bal door een tackle van achteren. Petlac draait met de bal, schiet en ... Haleli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Petlac rent richting de bal. Petlac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Elkobi passt de bal in één keer door. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken probeert naar een medespeler te passen. Malca rent richting de bal. Malca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Balili geeft een hoge lob. Yaniv is nu in balbezit. Kol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kol krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cahlon verovert de bal door een tackle van achteren. Cahlon probeert naar een medespeler te passen. Kopel heeft problemen om de bal te vangen. Goren rent richting de bal. Goren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
קבוצת החלומות - dudu 1:0

30e minuut.
Zaken is nu in balbezit. Skorshero onderschept slim de pass. Skorshero passt de bal met de wreef. Petlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken rent richting de bal. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
קבוצת החלומות - dudu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קבוצת החלומות 44%, dudu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
קבוצת החלומות - dudu 1:1

50e minuut.
Skorshero onderschept slim de pass. Abuhatzera onderschept slim de pass. Abuhatzera passt de bal zonder na te denken. Malca is nu in balbezit. Malca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Goren kopt de bal weg. Petlac heeft problemen om de bal te vangen. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac verovert de bal door een tackle van achteren. Petlac draait met de bal, schiet en ... Haleli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
קבוצת החלומות - dudu 2:1

81e minuut.
Gabarin geeft een lange en hoge pass. Abuhatzera heeft problemen om de bal te vangen. Goren is nu in balbezit. Petlac rent richting de bal. Petlac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קבוצת החלומות 41%, dudu 59%.
קבוצת החלומות - dudu 2:1