Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsra.FC dudu
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Haza speelt de bal door. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harazi. Harazi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Abuhatzera geeft een hoge lob. Eliaho probeert de bal aan de voet te houden. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca schiet op doel. Halevi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsra.FC - dudu 0:1

40e minuut.
Ifrach met een sublieme pass. Inworp. Edrei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaken is nu in balbezit. Zaken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsra.FC - dudu 0:2

41e minuut.
Hirshovitz met een sublieme pass. Klungelig pakt Heideman de bal. Zaken rent richting de bal. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ifrach met een sublieme pass. Harazi is nu in balbezit. Harazi passt de bal zonder na te denken. Heideman bereikt de bal nog maar net als eerste. Heideman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsra.FC 46%, dudu 54%.
Chelsra.FC - dudu 0:2

61e minuut.
Heideman heeft problemen om de bal te vangen. Gabarin is nu in balbezit. Heideman maakt een afschuwelijke overtreding. Heideman krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Haza probeert naar een medespeler te passen. Hirshovitz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apfeldorf. Apfeldorf krijgt een gele kaart. Hirshovitz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hirshovitz kan niet meer verder spelen. Shitrit komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem geeft een lange en hoge pass. Gabarin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harazi is nu in balbezit. Harazi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ifrach onderschept slim de pass. Ifrach probeert naar een medespeler te passen. Heideman is nu in balbezit. Shitrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitrit schiet op doel. Haleli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Malca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heideman is nu in balbezit. Cahlon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heideman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Salem heeft problemen om de bal te vangen. Salem geeft een hoge lob. Apfeldorf probeert de bal aan de voet te houden. Heideman rent richting de bal. Heideman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsra.FC - dudu 1:2

84e minuut.
Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem onderschept slim de pass. Salem speelt de bal door. Heideman heeft problemen om de bal te vangen. Heideman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Abuhatzera is nu in balbezit. Abuhatzera probeert naar een medespeler te passen. Ifrach speelt de bal door. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrei geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsra.FC 41%, dudu 59%.
Chelsra.FC - dudu 1:2