Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
كمكوممون maccabi sde yaakov
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ghanch onderschept slim de pass. Nachtyler is nu in balbezit. Ghanch begaat een overtreding. Ghanch krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ilouz is nu in balbezit. Ilouz passt de bal met de wreef. Mimer is nu in balbezit. Mimer schiet op doel. Zarko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
كمكوممون - maccabi sde yaakov 0:1

6e minuut.
Swissa onderschept slim de pass. Swissa geeft een lange en hoge pass. Skaat kopt de bal weg. Mimer heeft problemen om de bal te vangen. Mimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
كمكوممون - maccabi sde yaakov 0:2

18e minuut.
Hajaj met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Nachtyler de bal. Ilouz maakt een afschuwelijke overtreding. Ilouz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hazan geeft een lange en hoge pass. Avidor kopt de bal weg. Ben Horin heeft problemen om de bal te vangen. Badir verovert de bal door een tackle van achteren. Badir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Shelef geeft de bal voor. Daar is Israelovitch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mimer is nu in balbezit. Mimer draait met de bal, schiet en ... Zarko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
كمكوممون - maccabi sde yaakov 0:3

39e minuut.
Skaat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghanch met een snelle inworp. Ilouz rent richting de bal. Ilouz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
كمكوممون - maccabi sde yaakov 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: كمكوممون 58%, maccabi sde yaakov 42%.
كمكوممون - maccabi sde yaakov 0:4

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zano met de inworp. Zino is nu in balbezit. Yahalomi rent richting de bal. Yahalomi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Martziano verovert de bal door een tackle van achteren. Martziano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mimer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Hazan is nu in balbezit. Zano onderschept slim de pass. Zano passt de bal zonder na te denken. Yahalomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahalomi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Swissa geeft de bal voor. Ghanch is nu in balbezit. Ghanch passt de bal zonder na te denken. Martziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Martziano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yahalomi kopt de bal weg. Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano passt de bal met de wreef. Badir bereikt de bal nog maar net als eerste. Badir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
كمكوممون - maccabi sde yaakov 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: كمكوممون 53%, maccabi sde yaakov 47%.
كمكوممون - maccabi sde yaakov 1:4