Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maccabi sde yaakov كمكوممون
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Cohen rent richting de bal. Cohen met een sublieme pass. Israelovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mimer onderschept slim de pass. Mimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maccabi sde yaakov - كمكوممون 1:0

25e minuut.
Daar is Zino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachtyler is nu in balbezit. Nachtyler met een sublieme pass. Zano is nu in balbezit. Zano geeft een hoge lob. Hajaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hayoun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zano met de inworp. Yahalomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahalomi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Skaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen passt de bal met de wreef. Mimer rent richting de bal. Mimer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mlka onderschept slim de pass. Mlka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Israelovitch de bal. Mimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maccabi sde yaakov - كمكوممون 2:0

38e minuut.
Badir passt de bal zonder na te denken. Avidor is nu in balbezit. Avidor geeft de bal voor. Zano maakt een snoekduik en kopt de bal. Hajaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Martziano passt de bal in één keer door. Mlka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yahalomi. Yahalomi krijgt een gele kaart. Mlka raakt geblesseerd tijdens het duel. Mlka komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maccabi sde yaakov 62%, كمكوممون 38%.
maccabi sde yaakov - كمكوممون 2:0

49e minuut.
Benado geeft de bal voor. Inworp. Zano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yahalomi is nu in balbezit. Yahalomi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hajaj probeert naar een medespeler te passen. Cohen kopt de bal weg. Israelovitch probeert de bal aan de voet te houden. Mimer rent richting de bal. Mimer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mlka passt de bal in één keer door. Nachtyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler passt de bal met de wreef. Badir rent richting de bal. Badir schiet op doel. Hajaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Nachtyler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zano geeft een hoge lob. Mlka kan de bal niet met de borst controleren. Avidor rent richting de bal. Avidor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Benado geeft een hoge lob. Inworp. Zano met de inworp. Yahalomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahalomi geeft een lange en hoge pass. Hajaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mlka geeft een lange en hoge pass. Shoshan geeft een hoge lob. Zano kopt de bal weg. Mimer probeert de bal met de borst te controleren. Mimer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Shoshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mimer rent richting de bal. Mimer passt de bal met de wreef. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Rubin passt de bal in één keer door. Shoshan rent richting de bal. Mlka speelt de bal door. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maccabi sde yaakov - كمكوممون 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maccabi sde yaakov 42%, كمكوممون 58%.
maccabi sde yaakov - كمكوممون 3:0