Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
קבוצת החלומות Maccabi Stella Maris
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


44e minuut.
Edree onderschept slim de pass. Edree speelt de bal door. Ben Shimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac verovert de bal door een tackle van achteren. Petlac haalt uit met een fantastische trap. Tzofin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קבוצת החלומות 40%, Maccabi Stella Maris 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
קבוצת החלומות - Maccabi Stella Maris 0:0

51e minuut.
Skorshero rent richting de bal. Rahamin verovert de bal door een tackle van achteren. Rahamin met een sublieme pass. Alkayam rent richting de bal. Alkayam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ben Shimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac verovert de bal door een tackle van achteren. Goren bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac is nu in balbezit. Petlac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
קבוצת החלומות - Maccabi Stella Maris 1:0

72e minuut.
Skorshero speelt de bal door. Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Shimon maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ben Shimon naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Ayzenberg kopt de bal weg. Petlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jilonka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
קבוצת החלומות - Maccabi Stella Maris 2:0

74e minuut.
Petlac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matzri komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jilonka rent richting de bal. Jilonka met een sublieme pass. Barkaee heeft problemen om de bal te vangen. Hayoun is nu in balbezit. Hayoun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קבוצת החלומות 45%, Maccabi Stella Maris 55%.
קבוצת החלומות - Maccabi Stella Maris 2:0