Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Stella Maris קבוצת החלומות
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rahamin rent richting de bal. Rahamin passt de bal zonder na te denken. Edree rent richting de bal. Edree schiet op doel. Klungelig pakt Elkayam de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Stella Maris - קבוצת החלומות 1:0

6e minuut.
Edree verovert de bal door een tackle van achteren. Ayzenberg rent richting de bal. Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oved de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Edree heeft problemen om de bal te vangen. Skorshero onderschept slim de pass. Skorshero probeert naar een medespeler te passen. Petlac rent richting de bal. Petlac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Alfasi met een snelle inworp. Skorshero bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorshero met een sublieme pass. Rahamin rent richting de bal. Rahamin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Stella Maris 53%, קבוצת החלומות 47%.
Maccabi Stella Maris - קבוצת החלומות 1:0

55e minuut.
Amar met de inworp. Bercovich is nu in balbezit. Bercovich passt de bal met de wreef. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barkaee heeft problemen om de bal te vangen. Hayoun rent richting de bal. Barkaee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Hayoun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Shimon verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Shimon geeft een hoge lob. Alkayam rent richting de bal. Alkayam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Stella Maris 36%, קבוצת החלומות 64%.
Maccabi Stella Maris - קבוצת החלומות 1:0