Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREEN DRAGONS Chelsra.FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Hatuka geeft een hoge lob. Ofir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofir speelt de bal door. Hamod rent richting de bal. Hamod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Seti met een sublieme pass. Hatuka rent richting de bal. Met opzet legt Offek zijn tegenspeler op de grond. Offek krijgt een gele kaart. Hatuka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Hatuka passt de bal in één keer door. Ifrach rent richting de bal. Hamod verovert de bal door een tackle van achteren. Hamod draait met de bal, schiet en ... Halevi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN DRAGONS - Chelsra.FC 1:0

36e minuut.
Inworp. Zilber met de inworp. Ofir speelt de bal door. Heideman is nu in balbezit. Heideman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN DRAGONS 47%, Chelsra.FC 53%.
GREEN DRAGONS - Chelsra.FC 1:0

79e minuut.
Daar is Tzarfati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzarfati passt de bal in één keer door. Hamod rent richting de bal. Hamod schiet op doel. Halevi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN DRAGONS - Chelsra.FC 2:0

90e minuut.
Haza met de inworp. Ifrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifrach passt de bal in één keer door. Heideman bereikt de bal nog maar net als eerste. Heideman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN DRAGONS - Chelsra.FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN DRAGONS 43%, Chelsra.FC 57%.
GREEN DRAGONS - Chelsra.FC 2:1