Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maccabi sde yaakov קבוצת החלומות
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Martziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Martziano geeft een hoge lob. Barkaee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mimer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skorshero bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorshero geeft een hoge lob. Vider kopt de bal weg. Petlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ben Horin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shavit met de inworp. Goren heeft problemen om de bal te vangen. Goren geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Elkayam kopt de bal weg. Ghanch heeft problemen om de bal te vangen. Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen onderschept slim de pass. Cohen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavit verovert de bal door een tackle van achteren. Shavit passt de bal met de wreef. Goren rent richting de bal. Goren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Skorshero probeert naar een medespeler te passen. Petlac rent richting de bal. Ben Horin rent richting de bal. Petlac verovert de bal door een tackle van achteren. Petlac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hajaj speelt de bal door. Cohen kopt de bal weg. Goren bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maccabi sde yaakov 50%, קבוצת החלומות 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maccabi sde yaakov - קבוצת החלומות 0:0

46e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Goren onderschept slim de pass. Shelef bereikt de bal nog maar net als eerste. Goren verovert de bal door een tackle van achteren. Goren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Hajaj met een harde bal richting middenveld. Cohen kopt de bal weg. Elkayam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mimer is nu in balbezit. Mimer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maccabi sde yaakov 62%, קבוצת החלומות 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maccabi sde yaakov - קבוצת החלומות 0:0