Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dudu maccabi sde yaakov
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Apfeldorf kopt de bal weg. Shelef is nu in balbezit. Zaken onderschept slim de pass. Malca rent richting de bal. Malca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Edrei is nu in balbezit. Edrei passt de bal met de wreef. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca draait met de bal, schiet en ... Hayoun probeert de bal aan de voet te houden. Hajaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ilouz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apfeldorf. Ilouz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilouz komt bij de bal en schiet. Cahlon probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ghanch zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zino rent richting de bal. Zaken verovert de bal door een tackle van achteren. Zaken passt de bal in één keer door. Malca rent richting de bal. Malca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dudu - maccabi sde yaakov 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dudu 46%, maccabi sde yaakov 54%.
dudu - maccabi sde yaakov 1:0

60e minuut.
Apfeldorf is nu in balbezit. Zino verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaniv. Zino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zino kan niet meer verder spelen. Mlka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ghanch verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanch speelt de bal door. Mlka probeert naar een medespeler te passen. Ghanch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanch geeft een lange en hoge pass. Haleli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken verovert de bal door een tackle van achteren. Zaken geeft een hoge lob. Zachko is nu in balbezit. Zachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dudu 51%, maccabi sde yaakov 49%.
dudu - maccabi sde yaakov 1:0