Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
كمكوممون Chelsra.FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Rubin rent richting de bal. Salem onderschept slim de pass. Salem probeert naar een medespeler te passen. Hirshovitz is nu in balbezit. Hirshovitz geeft een hoge lob. Zarko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heideman rent richting de bal. Heideman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
كمكوممون - Chelsra.FC 0:1

18e minuut.
Badir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahalomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifrach verovert de bal door een tackle van achteren. Badir rent richting de bal. Badir schiet op doel. Halevi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
كمكوممون - Chelsra.FC 1:1

19e minuut.
Nachtyler is nu in balbezit. Harazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harazi passt de bal met de wreef. Heideman is nu in balbezit. Heideman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rubin geeft de bal voor. Inworp. Salem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirshovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshovitz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vaakinan passt de bal in één keer door. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza passt de bal zonder na te denken. Badir is nu in balbezit. Badir schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: كمكوممون 50%, Chelsra.FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
كمكوممون - Chelsra.FC 1:1

68e minuut.
Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem geeft de bal voor. Klungelig pakt Nachtyler de bal. Hirshovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshovitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hirshovitz met een sublieme pass. Shoshan is nu in balbezit. Heideman begaat een overtreding. Heideman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: كمكوممون 56%, Chelsra.FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
كمكوممون - Chelsra.FC 1:1