Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dudu Maccabi Stella Maris
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Gabarin met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bercovich met de inworp. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tzofin trapt de bal weg. Apfeldorf rent richting de bal. Alkayam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alkayam krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Apfeldorf met een sublieme pass. Bercovich rent richting de bal. Bercovich speelt de bal door. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dudu - Maccabi Stella Maris 0:1

16e minuut.
Edree met een sublieme pass. Alkayam rent richting de bal. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Gabarin kopt de bal weg. Hayoun geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Amar geeft een lange en hoge pass. Zaken controleert de bal met de borst. Amar begaat een overtreding. Amar krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Malca probeert naar een medespeler te passen. Edrei is nu in balbezit. Edrei speelt de bal door. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dudu 44%, Maccabi Stella Maris 56%.
dudu - Maccabi Stella Maris 0:1

71e minuut.
Sasy rent richting de bal. Edrei onderschept slim de pass. Sasy rent richting de bal. Edrei verovert de bal door een tackle van achteren. Edrei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Alkayam is nu in balbezit. Apfeldorf verovert de bal door een tackle van achteren. Apfeldorf probeert naar een medespeler te passen. Malca is nu in balbezit. Malca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tzofin trapt de bal weg van het doel. Zachko kopt de bal weg. Oved probeert de bal aan de voet te houden. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Edree is nu in balbezit. Abuhatzera onderschept slim de pass. Abuhatzera passt de bal met de wreef. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dudu - Maccabi Stella Maris 1:1

79e minuut.
Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Shimon is nu in balbezit. Malca onderschept slim de pass. Malca draait met de bal, schiet en ... Oved probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dudu 51%, Maccabi Stella Maris 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dudu - Maccabi Stella Maris 1:1