Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maccabi sde yaakov GREEN DRAGONS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree geeft de bal voor. Ben Horin heeft problemen om de bal te vangen. Hamod rent richting de bal. Hamod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hamod is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
maccabi sde yaakov - GREEN DRAGONS 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seti met een snelle inworp. Hatuka geeft een hoge lob. Hamod bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zino heeft problemen om de bal te vangen. Tzarfati is nu in balbezit. Tzarfati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zino is nu in balbezit. Hamod bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod geeft de bal voor. Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzarfati schiet op doel. Hajaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
maccabi sde yaakov - GREEN DRAGONS 0:2

11e minuut.
Hamod bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod haalt uit met een fantastische trap. Ben Horin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamod rent richting de bal. Hamod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maccabi sde yaakov - GREEN DRAGONS 0:3

20e minuut.
Tzarfati speelt de bal door. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod onderschept slim de pass. Hamod schiet op doel. Hajaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ofir rent richting de bal. Ofir passt de bal zonder na te denken. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod onderschept slim de pass. Hamod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zilber speelt de bal door. Benado rent richting de bal. Benado passt de bal met de wreef. Mimer rent richting de bal. Mimer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Martziano rent richting de bal. Martziano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zilber de bal. Mimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mimer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Benayoun passt de bal met de wreef. Seti is nu in balbezit. Seti geeft een hoge lob. Hamod bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maccabi sde yaakov 52%, GREEN DRAGONS 48%.
maccabi sde yaakov - GREEN DRAGONS 0:3

50e minuut.
Inworp. Zilber met een snelle inworp. Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun geeft een lange en hoge pass. Seti kopt de bal weg. Hajaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ben Horin geeft een lange en hoge pass. Deree kopt de bal weg. Klungelig pakt Swissa de bal. Hatuka is nu in balbezit. Hatuka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maccabi sde yaakov 51%, GREEN DRAGONS 49%.
maccabi sde yaakov - GREEN DRAGONS 0:3