Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
קבוצת החלומות Chelsra.FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Elkayam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harazi met de inworp. Hirshovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshovitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Haza geeft een lange en hoge pass. Barkaee kopt de bal weg. Torjman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goren rent richting de bal. Goren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hirshovitz met een sublieme pass. Kol rent richting de bal. Kol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vaakinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaakinan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
קבוצת החלומות - Chelsra.FC 0:1

31e minuut.
Ayzenberg geeft een hoge lob. Goren is nu in balbezit. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goren onderschept slim de pass. Goren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Torjman is nu in balbezit. Petlac is nu in balbezit. Petlac passt de bal met de wreef. Goren is nu in balbezit. Goren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Salem geeft een lange en hoge pass. Ifrach kopt de bal weg. Klungelig pakt Barkaee de bal. Heideman is nu in balbezit. Heideman draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Harazi met een snelle inworp. Hirshovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshovitz haalt uit met een fantastische trap. Heideman bereikt de bal nog maar net als eerste. Heideman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קבוצת החלומות 61%, Chelsra.FC 39%.
קבוצת החלומות - Chelsra.FC 0:1

49e minuut.
Ayzenberg is nu in balbezit. Ifrach is nu in balbezit. Ayzenberg begaat een overtreding. Ayzenberg krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Vaakinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaakinan passt de bal met de wreef. Elkayam rent richting de bal. Heideman rent richting de bal. Heideman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Heideman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heideman is nu in balbezit. Hirshovitz rent richting de bal. Hirshovitz schiet op doel. Tapra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
קבוצת החלומות - Chelsra.FC 0:2

63e minuut.
Hirshovitz onderschept slim de pass. Hirshovitz met een sublieme pass. Balili is nu in balbezit. Heideman verovert de bal door een tackle van achteren. Heideman haalt uit met een fantastische trap. Tapra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Offek verovert de bal door een tackle van achteren. Offek geeft een hoge lob. Ayzenberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Petlac de bal. Petlac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קבוצת החלומות 64%, Chelsra.FC 36%.
קבוצת החלומות - Chelsra.FC 0:2