Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hhgfkd MORAG
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


23e minuut.
Harazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi passt de bal in één keer door. Zitoni rent richting de bal. Zitoni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhgfkd 39%, MORAG 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hhgfkd - MORAG 0:0

46e minuut.
Hilel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoni onderschept slim de pass. Zitoni passt de bal zonder na te denken. Barkaee bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Liad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Israely met een snelle inworp. Bodner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hhgfkd - MORAG 1:0

67e minuut.
Vermot geeft een hoge lob. Barkaee rent richting de bal. Barkaee draait met de bal, schiet en ... Lozoun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Israely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hhgfkd - MORAG 1:1

78e minuut.
Barkaee verovert de bal door een tackle van achteren. Barkaee haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lozoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Halayla met de inworp. Zitoni rent richting de bal. Zitoni speelt de bal door. Barkaee bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tega verovert de bal door een tackle van achteren. Elbaz speelt de bal door. Israely kopt de bal weg. Bodner rent richting de bal. Bodner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhgfkd 48%, MORAG 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hhgfkd - MORAG 1:1