Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asfdgf The Menorah
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Laufer rent richting de bal. Laufer passt de bal in één keer door. Filyan is nu in balbezit. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfdgf - The Menorah 0:1

7e minuut.
Dorani geeft een lange en hoge pass. Afriat rent richting de bal. Afriat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gavrieli de bal. Gavrieli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Alon rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil probeert naar een medespeler te passen. Danino bereikt de bal nog maar net als eerste. Danino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tubul met een harde bal richting middenveld. Catz kopt de bal weg. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ben David passt de bal met de wreef. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani passt de bal met de wreef. Shen is nu in balbezit. Shen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Alon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Janach de bal onder controle te krijgen. Gavrieli is nu in balbezit. Daar is Gavrieli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrieli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfdgf 48%, The Menorah 52%.
asfdgf - The Menorah 0:1

51e minuut.
Shen probeert de bal met de borst te controleren. Shen geeft een hoge lob. Daar is Yona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asfdgf - The Menorah 0:2

56e minuut.
Metzger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danan rent richting de bal. Danan speelt de bal door. Danino is nu in balbezit. Danino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Afriat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afriat probeert naar een medespeler te passen. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan schiet op doel. Vaaknin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gil rent richting de bal. Edrei verovert de bal door een tackle van achteren. Edrei passt de bal in één keer door. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Danino passt de bal in één keer door. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal met de wreef. Danino rent richting de bal. Danino schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Ben David geeft een hoge lob. Inworp. Yona met de inworp. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Laufer kopt de bal weg. Catz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan rent richting de bal. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli schiet op doel. Vaaknin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Danan probeert de bal aan de voet te houden. Edrei rent richting de bal. Edrei geeft de bal voor. Gavrieli is nu in balbezit. Gavrieli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfdgf 51%, The Menorah 49%.
asfdgf - The Menorah 0:2