Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
מנה NAZLETISSAFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Nagar geeft een hoge lob. Sade geeft een lange en hoge pass. Nagar kopt de bal weg. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Edere probeert de bal aan de voet te houden. Levy rent richting de bal. Yeret rent richting de bal. Levy onderschept slim de pass. Levy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shirazi rent richting de bal. Nagar met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... Vakrat rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - NAZLETISSAFC 1:0

25e minuut.
Shirazi passt de bal in één keer door. Hess heeft problemen om de bal te vangen. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hess de bal. Hess haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Hess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hess speelt de bal door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Elhadad de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
מנה - NAZLETISSAFC 1:1

41e minuut.
Yeret is nu in balbezit. Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Hess passt de bal zonder na te denken. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מנה 47%, NAZLETISSAFC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
מנה - NAZLETISSAFC 1:1

52e minuut.
Artzi heeft problemen om de bal te vangen. Shirazi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Artzi. Artzi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Shirazi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagar rent richting de bal. Nagar met een sublieme pass. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Salmi rent richting de bal. Salmi probeert naar een medespeler te passen. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap. Swissa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - NAZLETISSAFC 1:2

60e minuut.
Salmi rent richting de bal. Salmi geeft een hoge lob. Daar is Hess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bar Levi geeft de bal voor. Yeret bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeret passt de bal met de wreef. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Edere is nu in balbezit. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess draait met de bal, schiet en ... Swissa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - NAZLETISSAFC 1:3

73e minuut.
Bar Levi rent richting de bal. Bar Levi geeft de bal voor. Klungelig pakt Artzi de bal. Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Salmi geeft een lange en hoge pass. Mishan kopt de bal weg. Daar is Shirazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מנה 54%, NAZLETISSAFC 46%.
מנה - NAZLETISSAFC 1:3