Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NAZLETISSAFC מנה
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Nagar verovert de bal door een tackle van achteren. Nagar met een sublieme pass. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Rahmin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NAZLETISSAFC - מנה 0:1

15e minuut.
Shirazi verovert de bal door een tackle van achteren. Hess onderschept slim de pass. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap. Swissa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Salmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmi geeft een hoge lob. Daar is Shirazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZLETISSAFC 40%, מנה 60%.
NAZLETISSAFC - מנה 0:1

49e minuut.
Wedzynsky is nu in balbezit. Wedzynsky speelt de bal door. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NAZLETISSAFC - מנה 1:1

52e minuut.
Artzi verovert de bal door een tackle van achteren. Buvlil onderschept slim de pass. Buvlil geeft de bal voor. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NAZLETISSAFC - מנה 1:2

60e minuut.
Elhadad heeft problemen om de bal te vangen. Yeret is nu in balbezit. Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Yeret probeert de bal met de borst te controleren. Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess met een sublieme pass. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

78e minuut.
Swissa met een harde bal richting middenveld. Wedzynsky kopt de bal weg. Buvlil heeft problemen om de bal te vangen. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZLETISSAFC 42%, מנה 58%.
NAZLETISSAFC - מנה 1:2