Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pioetox morabets
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Jan trapt de bal weg van het doel. Nachtyler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Talesnikov de bal onder controle te krijgen. Yeini rent richting de bal. Yeini haalt uit met een fantastische trap. Jan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Shavit geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanegbi met de inworp. Nachtyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hanegbi geeft een hoge lob. Halika kopt de bal weg. Affek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zarug verovert de bal door een tackle van achteren. Zarug probeert naar een medespeler te passen. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini verovert de bal door een tackle van achteren. Yeini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yeini rent richting de bal. Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeini rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Affek bereikt de bal nog maar net als eerste. Halika verovert de bal door een tackle van achteren. Halika met een sublieme pass. Sandor rent richting de bal. Sandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pioetox - morabets 0:1

36e minuut.
Sandor is nu in balbezit. Affek met een sublieme pass. Sandor is nu in balbezit. Sandor draait met de bal, schiet en ... Zano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pioetox 36%, morabets 64%.
pioetox - morabets 0:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Yeini de bal onder controle te krijgen. Nachtyler rent richting de bal. Yeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler is nu in balbezit. Nachtyler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sabag geeft een lange en hoge pass. Sofer is nu in balbezit. Sofer speelt de bal door. Yeini rent richting de bal. Yeini draait met de bal, schiet en ... Jan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pioetox - morabets 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pioetox 43%, morabets 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pioetox - morabets 1:1