Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NAZLETISSAFC alaa biadsy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Yehiel met een sublieme pass. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Artzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic verovert de bal door een tackle van achteren. Berkovic draait met de bal, schiet en ... Rahmin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bar Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel onderschept slim de pass. Yehiel passt de bal met de wreef. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Meir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hess is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Artzi met een snel genomen vrije trap. Salmi is nu in balbezit. Salmi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Wedzynsky passt de bal zonder na te denken. Daar is Hess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wedzynsky speelt de bal door. Levy rent richting de bal. Levy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sarid passt de bal in één keer door. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic is nu in balbezit. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bar Levi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Namdar met een snelle inworp. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel geeft de bal voor. Rahmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sarid rent richting de bal. Sarid geeft een lange en hoge pass. Hess probeert de bal aan de voet te houden. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NAZLETISSAFC - alaa biadsy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZLETISSAFC 51%, alaa biadsy 49%.
NAZLETISSAFC - alaa biadsy 1:0

56e minuut.
Artzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wedzynsky rent richting de bal. Wedzynsky passt de bal zonder na te denken. Hess rent richting de bal. Hess schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZLETISSAFC 48%, alaa biadsy 52%.
NAZLETISSAFC - alaa biadsy 1:0