Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
איתי מנה
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Nimny heeft problemen om de bal te vangen. Nagar is nu in balbezit. Glam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Glam naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Nimny is nu in balbezit. Buvlil verovert de bal door een tackle van achteren. Nimny begaat een overtreding. Nimny krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nimny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danan heeft problemen om de bal te vangen. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Nagar de bal. Nimny rent richting de bal. Nagar geeft de bal voor. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Shirazi probeert de bal met de borst te controleren. Baumel onderschept slim de pass. Malca rent richting de bal. Malca schiet op doel. Swissa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - מנה 1:0

42e minuut.
Daniel speelt de bal door. Kitelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitelman geeft de bal voor. Baumel is nu in balbezit. Baumel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kitelman is nu in balbezit. Kitelman geeft een hoge lob. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel schiet op doel. Swissa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - מנה 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתי 50%, מנה 50%.
איתי - מנה 2:0

52e minuut.
Daniel rent richting de bal. Perez onderschept slim de pass. Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar schiet op doel. Perez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Swissa met een sublieme pass. Nagar met een sublieme pass. Klungelig pakt Danan de bal. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - מנה 2:1

64e minuut.
Nimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Catz onderschept slim de pass. Catz geeft een hoge lob. Perez maakt een snoekduik en kopt de bal. Hatuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
איתי - מנה 2:2

73e minuut.
Catz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagar is nu in balbezit. Nagar haalt uit met een fantastische trap. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתי 47%, מנה 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
איתי - מנה 2:2