Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
מנה איתי
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Daar is Liberman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sade passt de bal in één keer door. Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Carmel rent richting de bal. Edere verovert de bal door een tackle van achteren. Edere passt de bal in één keer door. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Klungelig pakt Sade de bal. Perez is nu in balbezit. Nimny is nu in balbezit. Nagar onderschept slim de pass. Nagar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hatuka met een harde bal richting middenveld. Yeret kopt de bal weg. Liberman rent richting de bal. Perez onderschept slim de pass. Perez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sade heeft problemen om de bal te vangen. Yeret is nu in balbezit. Yeret passt de bal met de wreef. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Hatuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - איתי 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מנה 46%, איתי 54%.
מנה - איתי 1:0

55e minuut.
Sade met een snelle inworp. Nagar rent richting de bal. Nagar speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Elhadad geeft een lange en hoge pass. Kitelman is nu in balbezit. Yhnin maakt een afschuwelijke overtreding. Yhnin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מנה 55%, איתי 45%.
מנה - איתי 1:0