Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
מנה alaa biadsy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


31e minuut.
Edere geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutman met een snelle inworp. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel geeft een lange en hoge pass. Swissa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Perez haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Catz de bal. Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - alaa biadsy 1:0

40e minuut.
Namdar is nu in balbezit. Namdar geeft de bal voor. Shirazi is nu in balbezit. Berkovic onderschept slim de pass. Berkovic draait met de bal, schiet en ... Swissa bokst de bal weg.

45e minuut.
Nagar passt de bal in één keer door. Yehiel rent richting de bal. Yehiel passt de bal in één keer door. Berkovic is nu in balbezit. Berkovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
מנה - alaa biadsy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מנה 47%, alaa biadsy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
מנה - alaa biadsy 1:1

57e minuut.
Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Yehiel speelt de bal door. Berkovic rent richting de bal. Berkovic draait met de bal, schiet en ... Swissa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - alaa biadsy 1:2

78e minuut.
Edere geeft de bal voor. Sade controleert de bal met de borst. Kenda begaat een overtreding. Sade wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sade kan niet meer verder spelen. Mosinzon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מנה 62%, alaa biadsy 38%.
מנה - alaa biadsy 1:2