Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morabets awdad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Halika met een sublieme pass. Sandor rent richting de bal. Sandor schiet op doel. Hogeg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
morabets - awdad 1:0

8e minuut.
Sabag geeft een lange en hoge pass. Sivilia rent richting de bal. Sivilia geeft een hoge lob. Sandor rent richting de bal. Sandor haalt uit met een fantastische trap. Hogeg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Miari met een snelle inworp. Kitelman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaneti. Zaneti krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Sabag rent richting de bal. Sabag geeft een lange en hoge pass. Gabso probeert de bal aan de voet te houden. Sandor is nu in balbezit. Sandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
morabets - awdad 2:0

27e minuut.
Salmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmi schiet op doel. Talesnikov kopt de bal weg. Peres rent richting de bal. Peres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gabso onderschept slim de pass. Peres is nu in balbezit. Peres passt de bal zonder na te denken. Salmi rent richting de bal. Salmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
morabets - awdad 2:1

44e minuut.
Gabso is nu in balbezit. Halika onderschept slim de pass. Halika probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morabets 66%, awdad 34%.
morabets - awdad 2:1

53e minuut.
Zarug kopt de bal weg. Inworp. Miari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tamam de bal. Tamam geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nachtailer is nu in balbezit. Kitelman rent richting de bal. Zaneti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaneti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kitelman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kitelman kan niet meer verder spelen. Ederee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morabets 54%, awdad 46%.
morabets - awdad 2:1