Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
awdad morabets
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Miari de bal. Mashich is nu in balbezit. Met opzet legt Miari zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Miari moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Miari schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Shivhon rent richting de bal. Shivhon geeft de bal voor. Inworp. Tamam met de inworp. Peres geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kitelman verovert de bal door een tackle van achteren. Peres speelt de bal door. Talesnikov rent richting de bal. Kadusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kadusi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kitelman heeft problemen om de bal te vangen. Zaneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneti passt de bal zonder na te denken. Sandor rent richting de bal. Sandor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zarug rent richting de bal. Peres onderschept slim de pass. Peres probeert naar een medespeler te passen. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi schiet op doel. Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awdad 35%, morabets 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
awdad - morabets 0:0

48e minuut.
Kadusi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badir komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarug is nu in balbezit. Peres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peres krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nachtailer geeft de bal voor. Rozenfeld kopt de bal weg. Keise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badir rent richting de bal. Badir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gabso passt de bal zonder na te denken. Peres rent richting de bal. Peres met een sublieme pass. Badir bereikt de bal nog maar net als eerste. Badir schiet op doel. Jan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awdad 46%, morabets 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
awdad - morabets 0:0