Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alaa biadsy awdad
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Hogeg met een harde bal richting middenveld. Meir kopt de bal weg. Klungelig pakt Sivilia de bal. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Musa rent richting de bal. Musa geeft de bal voor. Gutman heeft problemen om de bal te vangen. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alaa biadsy - awdad 0:1

12e minuut.
Alfassi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutman is nu in balbezit. Gutman passt de bal zonder na te denken. Berkovic rent richting de bal. Berkovic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Berkovic is nu in balbezit. Daar is Yehiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkovic is nu in balbezit. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kitelman geeft de bal voor. Inworp. Gutman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yehiel rent richting de bal. Yehiel geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alaa biadsy - awdad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alaa biadsy 48%, awdad 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alaa biadsy - awdad 1:1

50e minuut.
Kenda is nu in balbezit. Kenda geeft een hoge lob. Berkovic rent richting de bal. Berkovic haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nachtailer de bal onder controle te krijgen. Hogeg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Meir met een sublieme pass. Yehiel probeert naar een medespeler te passen. Nachtailer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Berkovic is nu in balbezit. Gabso is nu in balbezit. Gabso passt de bal zonder na te denken. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
alaa biadsy - awdad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alaa biadsy 60%, awdad 40%.
alaa biadsy - awdad 1:2