Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
איתי REAYALMADRED
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 10.7
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Frish haalt uit met een fantastische trap. Zahko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahko haalt uit met een fantastische trap. Daar is Frish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frish bereikt de bal nog maar net als eerste. Frish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - REAYALMADRED 0:1

29e minuut.
Milo rent richting de bal. Malca verovert de bal door een tackle van achteren. Malca met een sublieme pass. Baumel is nu in balbezit. Baumel draait met de bal, schiet en ... Leibovish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kitelman zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baumel is nu in balbezit. Baumel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca passt de bal in één keer door. Talesnikov probeert de bal met de borst te controleren. Malca is nu in balbezit. Malca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
איתי - REAYALMADRED 1:1

34e minuut.
Milo geeft de bal voor. Nimny rent richting de bal. Frish verovert de bal door een tackle van achteren. Zahko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mishan met de inworp. Milo is nu in balbezit. Amit speelt de bal door. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hanuka rent richting de bal. Baumel verovert de bal door een tackle van achteren. Baumel probeert naar een medespeler te passen. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leibovish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתי 55%, REAYALMADRED 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
איתי - REAYALMADRED 1:1

48e minuut.
Amit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amit speelt de bal door. Talesnikov rent richting de bal. Zahko is nu in balbezit. Zahko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - REAYALMADRED 1:2

56e minuut.
Glam onderschept slim de pass. Glam geeft de bal voor. Dagan heeft problemen om de bal te vangen. Dagan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fadlon de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dagan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Milo de bal. Baumel rent richting de bal. Baumel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Danan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimny rent richting de bal. Frish onderschept slim de pass. Zahko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rehuven verovert de bal door een tackle van achteren. Rehuven geeft een lange en hoge pass. Amit heeft problemen om de bal te vangen. Zahko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Danan kopt de bal weg. Talesnikov rent richting de bal. Talesnikov speelt de bal door. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתי 58%, REAYALMADRED 42%.
איתי - REAYALMADRED 1:2