Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pioetox מנה
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Affek geeft de bal voor. Inworp. Catz met een snelle inworp. Nagar is nu in balbezit. Nagar schiet op doel. Zano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Berkovic is nu in balbezit. Yeret verovert de bal door een tackle van achteren. Yeret speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Sofer rent richting de bal. Sofer geeft een hoge lob. Sade speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yhnin rent richting de bal. Yeret is nu in balbezit. Nachtyler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nachtyler krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Yhnin probeert naar een medespeler te passen. Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar passt de bal in één keer door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pioetox - מנה 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pioetox 49%, מנה 51%.
pioetox - מנה 0:1

51e minuut.
Nagar passt de bal zonder na te denken. Sade bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman geeft een hoge lob. Sade probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nachtyler kopt de bal weg. Elhadad speelt de bal door. Klungelig pakt Shirazi de bal. Nachtyler is nu in balbezit. Nachtyler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hanegbi rent richting de bal. Hanegbi geeft een lange en hoge pass. Nagar rent richting de bal. Nachtyler rent richting de bal. Nachtyler geeft een lange en hoge pass. Swissa bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Sofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sade met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Zano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Shirazi verovert de bal door een tackle van achteren. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Elhadad heeft problemen om de bal te vangen. Nachtyler is nu in balbezit. Nachtyler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Shirazi onderschept slim de pass. Shirazi passt de bal in één keer door. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Zano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pioetox 52%, מנה 48%.
pioetox - מנה 0:1