Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NAZLETISSAFC morabets
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 13.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Shtain geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mashich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mashich onderschept slim de pass. Mashich probeert naar een medespeler te passen. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NAZLETISSAFC - morabets 0:1

9e minuut.
Sabag rent richting de bal. Hess onderschept slim de pass. Levy is nu in balbezit. Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NAZLETISSAFC - morabets 1:1

16e minuut.
Bassis is nu in balbezit. Mishan onderschept slim de pass. Mishan met een sublieme pass. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Shtain met de inworp. Salmi rent richting de bal. Salmi passt de bal in één keer door. Hess rent richting de bal. Hess schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NAZLETISSAFC - morabets 2:1

40e minuut.
Hess onderschept slim de pass. Hess speelt de bal door. Daar is Keise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy rent richting de bal. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NAZLETISSAFC - morabets 3:1

43e minuut.
Zaneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneti speelt de bal door. Mashich is nu in balbezit. Mashich geeft de bal voor. Vakrat kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandor rent richting de bal. Sandor draait met de bal, schiet en ... Rahmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vakrat verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
NAZLETISSAFC - morabets 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZLETISSAFC 42%, morabets 58%.
NAZLETISSAFC - morabets 3:2

48e minuut.
Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Halika passt de bal in één keer door. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. Vakrat probeert de bal aan de voet te houden. Rahmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bassis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mishan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hess is nu in balbezit. Hess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Levy is nu in balbezit. Levy passt de bal met de wreef. Hess kan de bal niet met de borst controleren. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAZLETISSAFC 36%, morabets 64%.
NAZLETISSAFC - morabets 3:2