Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAYALMADRED alaa biadsy
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.1 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sarid probeert naar een medespeler te passen. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel passt de bal met de wreef. Berkovic is nu in balbezit. Berkovic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Perets is nu in balbezit. Zahko is nu in balbezit. Perets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perets krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Talesnikov onderschept slim de pass. Sarid is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talesnikov. Talesnikov krijgt een gele kaart. Sarid wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sarid kan niet meer verder spelen. Alberman komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Yehiel speelt de bal door. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Parnas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Inworp. Kenda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Namdar heeft problemen om de bal te vangen. Namdar geeft een lange en hoge pass. Daar is Fadlon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leibovish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAYALMADRED 66%, alaa biadsy 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAYALMADRED - alaa biadsy 0:0

48e minuut.
Talesnikov rent richting de bal. Zahko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahko passt de bal zonder na te denken. Frish rent richting de bal. Frish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hanuka rent richting de bal. Gutman onderschept slim de pass. Gutman passt de bal met de wreef. Berkovic is nu in balbezit. Berkovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Meir speelt de bal door. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel schiet op doel. Dasklo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Talesnikov is nu in balbezit. Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Yehiel met een sublieme pass. Berkovic is nu in balbezit. Berkovic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hanuka geeft de bal voor. Meir is nu in balbezit. Meir speelt de bal door. Yehiel rent richting de bal. Yehiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAYALMADRED 57%, alaa biadsy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAYALMADRED - alaa biadsy 0:0