Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alaa biadsy pioetox
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Kuper probeert naar een medespeler te passen. Berkovic rent richting de bal. Berkovic haalt uit met een fantastische trap. Vandrman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Inworp. Kattan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtyler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nachtyler is nu in balbezit. Nachtyler probeert naar een medespeler te passen. Hananshvili rent richting de bal. Yeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kuper is nu in balbezit. Swissa rent richting de bal. Swissa geeft een hoge lob. Yeini controleert de bal met de borst. Yeini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gutman rent richting de bal. Berkovic is nu in balbezit. Berkovic met een sublieme pass. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alaa biadsy 40%, pioetox 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alaa biadsy - pioetox 0:0

48e minuut.
Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel passt de bal zonder na te denken. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic draait met de bal, schiet en ... Zano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alaa biadsy - pioetox 1:0

51e minuut.
Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa probeert naar een medespeler te passen. Hananshvili rent richting de bal. Yeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini schiet op doel. Shwarts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nachtyler geeft een lange en hoge pass. Kattan heeft problemen om de bal te vangen. Yeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini haalt uit met een fantastische trap. Shwarts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Swissa rent richting de bal. Namdar onderschept slim de pass. Namdar passt de bal in één keer door. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alaa biadsy - pioetox 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alaa biadsy 42%, pioetox 58%.
alaa biadsy - pioetox 2:0