Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morabets איתי
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sabag bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabag met een sublieme pass. Bassis is nu in balbezit. Baumel onderschept slim de pass. Baumel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Talesnikov rent richting de bal. Malca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talesnikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarug zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nimny passt de bal met de wreef. Mashich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liberman krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dagan geeft een lange en hoge pass. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel passt de bal in één keer door. Baumel is nu in balbezit. Baumel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morabets 66%, איתי 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
morabets - איתי 0:0

71e minuut.
Daniel met een snelle inworp. Kitelman geeft een hoge lob. Baumel heeft problemen om de bal te vangen. Baumel haalt uit met een fantastische trap. Jan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
morabets - איתי 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morabets 80%, איתי 20%.
morabets - איתי 0:1